Obiteljska tradicija

Tvrtka Seklo ima dugu povijest prisutnosti na tržištu. Osnovna djelatnost nam je proizvodnja poliuretanskih natikača za kuću i suho vrijeme. Trenutno smo na tržištu prisutni s tri robne marke (branda), a to su: Seklo Classic FootwearDr. Feet i inGreen.

0
GODINA
0
PAPUČA DNEVNO
0
ZAPOSLENIH
0
KVADRATNIH METARA

Naše poslovanje

Početkom 2003. godine ulažemo značajnija sredstva u izgradnju novog proizvodnog pogona, nabavu novih strojeva i razvoj novih tehnologija.

Redovno posjećujemo specijalizirane sajmove repromaterijala i gotovih proizvoda, a ne nekim od njih kao što su GDS i Exporivaschuh i sami prisustvujemo.

Razvoj tvrtke

Tvrtka je 100% u privatnom vlasništvu i zapošljava oko 80 radnika, uz dnevnu proizvodnju od 1800 – 2000 pari obuće. Nastavljajući obiteljsku tradiciju Seklo je jedna moderna tvrtka koja poštuje i prati sve ekološke standarde, tehnološki razvoj i moderan dizajn.

Seklo Galerija

Zavirite u Seklo galeriju, malo mjesto gdje se rađaju velike stvari!

dizajn =
STRAST!

Početak procesa

počinje dizajnom i donošenja serije odluka koje imaju za cilj konstruiranje, oblikovanje ili kreiranje našeg finalnog proizvoda. Dizajn se obično odvija po unaprijed određenom planu, ideji ili zamisli.

Kada se govori od dizajnu SEKLO papuča obraćamo pažnju na najsitnije detalje, nijansu, oblik i materijal u cilju kvalitete udobnosti kako nozi tako i oku!

Materijali i kvaliteta

Volimo sve vrste materijala i oni su nam često izvor inspiracije.
Pomno biramo njihovu teksturu, boje, uzorke koje prilagođavamo vremenskim uvjetima, godišnjem dobu, također i utjecaj okoliša za koje su primijenjene.

Finalni proizvod

Od ideje preko tkanine provučene kroz stroj, kroz vrijedne ruke naših zaposlenika dolazimo do našeg finalnog proizvoda.

Dragi kupci

Hvala Vam što ste 30 godina dio naše velike SEKLO obitelji.

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

Pošaljite poruku